Met commercieel bindmiddel

IJs bereiden volgens de methodieken van de professional. Een ijsrecept waarin diverse stabilisatoren en/of emulgatoren zijn verwerkt, zijn vaak langer lekker en houdbaar dan ijsrecepten waar deze niet inzitten. Er is minder krimp van ijs, er kan meer luchtopslag zijn, er is betere onderdrukking tegen (grote)ijskristalvorming na temperatuurschommelingen. Een ijs met dergelijke middelen blijft dus langer een aangenaam mondgevoel houden dan receptuur waarin dit niet verwerkt is. Het ijsje blijft langer lekker!

Aardbeien, Frambozen of Bramen Roomijs van Gevriesdroogd Fruit

Aardbeien, Frambozen of Bramen Roomijs van Gevriesdroogd Fruit

Zelf Aardbeien, Frambozen of Bramen Roomijs van Gevriesdroogd Fruit maken Ben je op zoek naar een heerlijk romig Aardbeien, Frambozen of Bramenijs? Dan is dit recept zeker iets voor jou! Door het gebruik van gevriesdroogd…